O NAMA

Kompanija je osnovana 1989. godine, a danas je jedna od najvećih kompanija za izvođenje građevinskih radova u Republici Hrvatskoj.

Osnovna djelatnost je realizacija najsloženijih građevinskih projekata i proizvodnja građevinskog materijala.

Tijekom više od 30 godina poslovanja diljem Hrvatske Kompanija je izrasla u tvrtku opremljenu vlastitim tvornicama betona, proizvodnim halama, opremom, strojevima i voznim parkom, te je po svojim poslovnim rezultatima jedna od vodećih kompanija za visokogradnju u Hrvatskoj. Vrhunska tehnička opremljenost, visoko kvalificiran stručan i educiran inženjerski i proizvodni kadar, kvaliteta izgradnje, angažiranje isključivo provjerenih dobavljača, stalno ulaganje u nove tehnologije i kapacitete temelj su našeg uspjeha.

Od osnivanja do danas Kompanija je za razne investitore izgradila mnogobrojne objekte uključujući brojne škole, športske dvorane, hotele, trgovačke centre, industrijska postrojenja, stambeno-poslovne centre te veliki broj suvremenih farmi s pratećim objektima.

MISIJA

Stvoriti povjerenje investitora i kupaca u kvalitetu ostvarenja ugovorenih projekata. Podržavati  pozitivne ideje i konstantno provoditi stručno usavršavanje svih zaposlenika. Prepoznavanjem tehnološkog napretka kroz ulaganja u mehanizaciju, postrojenja i opremu, te ugradnju modernih i kvalitetnih materijala definirati kvalitetu kao imperativ našeg poslovanja.

VIZIJA

Postati prepoznatljivi lider u sektoru građenja u Republici Hrvatskoj koji će postavljati standarde kvalitete u svom području djelovanja.

Web stranica www.projektgradnja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »