Projektgradnja

Projektgradnja

O NAMA

Kompanija je osnovana 1989. godine, a danas je jedna od najvećih kompanija za izvođenje građevinskih radova u Republici Hrvatskoj.

Osnovna djelatnost je realizacija najsloženijih građevinskih projekata i proizvodnja građevinskog materijala. Realizacija projekata podrazumijeva planiranje, pripremnu, provjeru, te izvedbu svih vrsta građevinsko-obrtničkih radova, elektro radova, radova instalacija vodovoda i kanalizacije te izvedbe strojarskih instalacija. Proizvodnja građevinskog materijala podrazumijeva proizvodnju i ugradnju betona.

Tijekom 30 godina poslovanja diljem Hrvatske Kompanija je izrasla u tvrtku opremljenu vlastitim tvornicama betona, proizvodnim halama, opremom, strojevima i voznim parkom, te je po svojim poslovnim rezultatima jedna od vodećih kompanija za visokogradnju u Hrvatskoj. Vrhunska tehnička opremljenost, visoko kvalificiran stručan i educiran inženjerski i proizvodni kadar, kvaliteta izgradnje, angažiranje isključivo provjerenih dobavljača, stalno ulaganje u nove tehnologije i kapacitete temelj su našeg uspjeha.

Od osnivanja do danas Kompanija je za razne investitore izgradila mnogobrojne objekte uključujući brojne škole, športske dvorane, hotele, trgovačke centre, industrijska postrojenja, stambeno-poslovne centre te veliki broj suvremenih farmi s pratećim objektima.

Nakon što je, u srpnju 2018. od strane vjerovnika izglasana te rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu, potvrđena nagodba u postupku izvanredne uprave nad Agrokor d.d. i njegovim ovisnim i povezanim društvima, započeo je proces pripreme njezine provedbe. Dana 1. travnja 2019. (datum početka provedbe nagodbe) izvršen je prijenos gospodarske cjeline na Fortenova Grupa d.d., odnosno na Projektgradnja plus d.o.o., kompaniju u vlasništvu Fortenova Grupe.

Dana 17.09.2020. Fortenova grupa d.d. i Osijek-Koteks d.d., jedno od vodećih hrvatskih građevinskih poduzeća, finalizirali su ugovor kojim Osijek-Koteks d.d. preuzima kompaniju Projektgradnja plus d.o.o..

Osijek-Koteks d.d. izabran je kao najbolji ponuditelj u procesu prodaje i društvo Projektgradnja plus d.o.o. od tada posluje unutar Osijek-Koteks Grupe.

MISIJA

Stvoriti povjerenje investitora i kupaca u kvalitetu ostvarenja ugovorenih projekata. Podržavati  pozitivne ideje i konstantno provoditi stručno usavršavanje svih zaposlenika. Prepoznavanjem tehnološkog napretka kroz ulaganja u mehanizaciju, postrojenja i opremu, te ugradnju modernih i kvalitetnih materijala definirati kvalitetu kao imperativ našeg poslovanja.

VIZIJA

Postati prepoznatljivi lider u sektoru građenja u Republici Hrvatskoj koji će postavljati standarde kvalitete u svom području djelovanja.

Web stranica www.projektgradnja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »