Projektgradnja

Projektgradnja

Ostalo

1.)Nekretnine za prodaju:

ZEMLJIŠTE ZA INVESTICIJSKU IZGRADNJU - GORNJA VRBA

Vrsta nekretnine: Zemljište - za investicijsku izgradnju

Adresa: Vrbska ulica 3, 35207  Gornja vrba

Zemljište: 20000 m²

Z.k. općina /uložak/poduložak: Vrba / 695 /

Katastarska čestica: 39/23

Nekretnina se nalazi u sjeverozapadnom dijelu općine Gornja Vrba. Gornja Vrba je naselje koje je udaljeno 4 km istočno od grada Slavonskog Broda. Nekretnina se nalazi južno uz Ulicu Hrvatskih branitelja i 600 m južno od autoceste A3 (Bregana - Lipovac) u okruženju pretežito izgrađenom poslovnim kompleksima. Javni i društveni sadržaji su udaljeni i nalaze se u Slavonskom Brodu. Pristup je moguć dvotračnom dvosmjernom asfaltiranom prometnicom kojom ima brzi pristup autocesti i ostalim dijelovima grada Slavonskog Broda. Predmetna nekretnina je građevinsko zemljište koje se sastoji od jedne parcele približno pravokutnog oblika. Teren zemljišta je ravan i ograđen sa svih strana osim s zapadne strane.

GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE - NETRETIĆ

Vrsta nekretnine: Zemljište - za investicijsku izgradnju

Adresa: Netretić bb KARLOVAC

Površina nekretnine: 4.312 m²

Z.k. općina /uložak/poduložak: Modruš Potok / 574 /

Nekretnina se nalazi u središtu Netretića naselja u Karlovačkoj županiji, udaljenog 10 km zapadno od Karlovca i 4 km istočno od granice s Republikom Slovenijom te sjeverno od autoceste A1. Nekretnina je smještena sjeverno uz odvojak Ulice Netretić i zapadno od državne ceste D6 u okruženju obiteljskih kuća. U naselju se nalaze svij javni i društveni sadržji. Pristup je moguć dvotračnom dvosmjernom asfaltiranom prometnicom kojom ima brzi pristup državnoj cesti D6 i autocesti A1.


Predmetna nekretnina je obuhvat sedam međusobno povezanih katastarskih čestica nepravilnog oblika koje čine jednu cjelinu. Teren zemljišta je u padu od sjevera prema jugu, neograđen, zatravljen, a djelomično zarastao u nisko i visoko raslinje te se svojim južnim rubom naslanja na prilaznu prometnicu. Na kč. 1167/2 2007. godine započeta je izgradnja stambenog objekta. Izvedeni su radovi na temeljima te je postavljena armatura za zidove prizemlja i od tada nisu obavljani dalji radovi.

 

Cijena na upit

 Ana Smajić – Mob: +385 99 228 0283, mail: ana.smajic [at] projektgradnja.hrGRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE – OTOK MOLAT

Vrsta nekretnine: Zemljište - za investicijsku izgradnju

Adresa: Molat bb Molat ZADAR

Površina nekretnine: 8.292 m²

Z.k. općina /uložak/poduložak: Molat / 573 /

 

Nekretnina se nalazi u naselju Molat na južnom dijelu istoimenog otoka koji uz susjedne otoke Ist, Sestrunj, Zverinac i dr. čini Zadarski arhipelag. Udaljen je 27 km zapadno od Zadra. Nekretnina je smještena južno uz središte naselja te 300 m zapadno obale mora. U okruženju prevladavaju obiteljske kuće koje služe za stanovanje i u turističke svrhe. Javni sadržaji i dio društvenih sadržaja su udaljeni i nalaze se u gradu Zadru dok se dio društvenih sadržaja nalazi na otoku. Pristup do nekretnine moguć je jednotračnim neasfaltiranim putem koim se može doći do trajektnog i brodskog pristaništa.Predmetna nekretnina je jedna katastarska čestica nepravilnog oblika izdužena u smjeru sjeverozapad-jugoistok. Teren zemljišta je u padu od jugoistoka prema sjeverozapadu, neograđen, zatravljen, a djelom zarastao u nisko i visoko raslinje te se svojim sjevernim rubom naslanja na prilazni put. Udaljena je 300 m od obale.

Cijena na upit

 Ana Smajić – Mob: +385 99 228 0283, mail: ana.smajic [at] projektgradnja.hr

TRGOVAČKO-POSLOVNI PROSTOR, SLAVONSKI BROD

Vrsta nekretnine: Poslovni prostor - nedefinirane

namjene

Adresa: Naselje "Andrija Hebrang" 2/1 , 35000 SLAVONSKI BROD

Površina nekretnine: 376 m²

Zemljište: 6.258 m²

Z.k. općina /uložak/poduložak: Slavonski Brod / 8344 / 2

 

Nekretnina se nalazi u istočnom dijelu grada Slavonskog Broda šestog po veličini grada u Republici Hrvatskoj s 59000 stanovnika prema zadnjem popisu stanovnika. Nalazi se na lijevoj obali rijeke Save i središte je Brodsko - posavske županije. Nekretnina je smještena istočno od Ulice Naselje Andrije Hebrang na križanju s Ulicom Ivana Fajerbaha u okruženju sličnih višestambenih zgrada i obiteljskih kuća. Javni i društveni sadržaji nalaze se u naselju. Pristup je moguć dvotračnom dvosmjernom asfaltiranom prometnicom na kojoj je omogućeno parkiranje i kojom ima brzi pristup ostalim dijelovima grada.

Cijena na upit.

Ana Smajić – Mob: +385 99 228 0283, mail: ana.smajic [at] projektgradnja.hr

2.) Nekretnine za najam:

TRGOVAČKO-POSLOVNI PROSTOR, SLAVONSKI BROD
Iznajmljujemo trgovačko-poslovni prostor TP 1 - oznake 008 na prizemlju, Ulaz A, površine 375,90 m2.Naselje Andrija Hebrang Blok 2, 35 000 Slavonski Brod, Hrvatska 

Rado ćemo odgovoriti na Vaše upite za prodaju nekretnina.

Tel. +385 (0) 35 405 650

E-mail: ana.smajic [at] projektgradnja.hr

 

Web stranica www.projektgradnja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »